solfeggio en Healy

 

Via Healy deze reinigende en ontgiftende meditatie ontvangen?Uiteraard is dit programma te koop voor de Healy.

Er zijn verschillende timewaver therapeuten die dit kunnen, maar met Derek Nakamura heb ik goede ervaringen. Aanmelden op facebook als vriend, in messenger aangeven wat je wil en dan zet hij het proces in gaan. Je betaald via paypal aan hem.  Kostte me toen ongeveer 38,- euro. 

Wil jij het optimale uit je Healy halen, voor jezelf en je naasten, dan is deze app op de roze Healy zeker een must!

Bij de update van dit programma geeft hij de volgende informatie (ik heb dit naar het Nederlands al vertaald)


Dit is een lijst van de 9 frequenties in de Solfeggio Pro 174 Hz - Een natuurlijk anestheticum. Verwijdert pijn fysiek, energetisch en karmisch. De frequentie van 174 Hz geeft uw orgels een gevoel van geborgenheid, veiligheid, vrede en liefde en inspireert ze om optimaal te functioneren.

285 Hz - Uitstekend geschikt voor het behandelen van wonden, snijwonden, brandwonden of beschadigd weefsel. Heeft het vermogen om uw cellen te helpen herinneren wat ze zouden moeten doen en brengt de cellen terug naar hun oorspronkelijke vorm. Het stuurt je energievelden een bericht om beschadigde organen en weefsels te herstructureren. 285 Hz helpt uw ‚Äč‚Äčinterne organen en energievelden zich hun optionele werking te herinneren.

963 Hz - Verbindt en wekt u in uw oorspronkelijke, perfecte staat. Het versterkt je goddelijke lichtverbinding en stelt je in staat directe spirituele ervaringen te hebben met je hogere zelf, de engelen en de Eenheid. Deze frequentie verbindt je opnieuw met je gidsen en spirituele leraren. Het stelt je in staat je ware goddelijke aard te ervaren. De 963 Hz verbindt je met hogere spirituele leraren en met je hogere zelf.

Naast 396 Hz - Wist schuldgevoel. Door schuldgevoelens op te ruimen, worden obstakels voor zelfrealisatie weggenomen, waardoor u uw doelen gemakkelijker kunt bereiken. Het ruimt schuld en angst op en laat ze los door op te lossen wat het in de eerste plaats heeft gecreëerd.

 

396 Hz helpt je te aarden, je wakker te maken en je terug te brengen naar de waarheid van wat voor je hoogste en beste welzijn is.

417Hz - Wist trauma en destructieve invloeden van gebeurtenissen uit het verleden. Helpt je te resoneren met Eenheid (God of het goddelijke). Wist het gevoel van vervreemding en brengt je terug naar een staat van vredige eenheid. Wist oude herkauwende gedachtevormen en negatieve herinneringen uit uw verleden, zodat u uw levensdromen gemakkelijker kunt verwezenlijken. Moedigt de cel en zijn DNA aan om optimaal te functioneren. 417 Hz geeft uw lichaam nieuwe energie en helpt u uw volledige creatieve potentieel te gebruiken.

528 Hz - Brengt je DNA terug naar zijn oorspronkelijke, perfecte staat, herstelt DNA. Als het met de bedoeling wordt gebruikt, zullen er wonderen gebeuren. Het verhoogt de hoeveelheid levens prana, levensenergie, helderheid van geest, hoger bewustzijn, spiritueel ontwaken en verbeterde creativiteit. Het bevordert ook diepere vrede, vreugde, dans en viering. 528 Hz zal je openen voor verlichte spirituele ervaringen en terugkeren naar de spirituele orde van je ware zelf, waardoor je authentiek kunt leven.

639 Hz - Verbetert harmonieuze gemeenschap en harmonieuze interpersoonlijke relaties. Geneest relatieproblemen, of dat nu familie, partners, vrienden, collega's of kennissen zijn. Het moedigt uw cellen aan om met hun omgeving te communiceren. Deze oude solfeggio frequentie verbetert communicatie, mededogen, begrip, tolerantie en onvoorwaardelijke liefde. 639 Hz verbetert ook de communicatie met parallelle werelden, gezegende hogere rijken van licht.

741 Hz - Ontgift de cellen. Helpt u een gezonder, eenvoudiger leven te leiden. Het helpt u ook bij het veranderen van uw dieet naar voedsel dat uw lichaam verlevendigt en geneest en dat uw lichaam niet met gifstoffen overbelast. Het reinigt en geneest de cellen van verschillende soorten elektromagnetische straling. Een bijna wonderbaarlijk effect van 741 Hz is dat het infecties opruimt en geneest - viraal, bacterieel en schimmel. Je leiden naar een puur, stabiel en verbonden, bevredigend leven.

852 Hz - Verbetert je derde oog chakra en maakt je wakker voor zelfrealisatie en empowerment. Het lost stagnerende mentale energie en besluiteloosheid op van overdenken. Het verwijdert blokkades die je communicatie met je hogere zelf, spirituele gidsen en engelen hebben belemmerd. De 852 Hz verwijdert vervormingsenergie die verwarring veroorzaakt en geneest je derde oog zodat je paranormale bewustzijn geschenken volledig kunnen openenOntvang je graag eerst meer informatie hierover, dat kan.

Je kan het mij vragen of je vraagt het aan Derek. Derek is altijd bereid om je via de messenger te woord te staan.