Solfeggio muziek

 

 

Geluid is trilling en elke trilling geeft een ander effect op ons lichaam.

Albert Einstein zei:    ‘Wat de materie betreft, hebben we ons allemaal vergist. Wat we materie hebben genoemd, is energie, waarvan de vibratie zo is verlaagd dat deze voelbaar is voor de zintuigen. Alle materie en wezens trillen met specifieke snelheden en alles heeft zijn eigen melodie.

 

Nikola Tesla zei:  “If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”

Het geheim van de frequenties ligt in het feit dat elk van de Solfeggio frequenties terug te leiden is tot de zeer krachtige nummer 3, 6 of 9.

 

https://youtu.be/goyZbut_KFY

 

 

Waar staan de Solfeggio frequenties dan voor?

 

174 Hz Basis – Gronding/ fundering.  

 

 Deze frequentie geeft je organen een veilig en zeker gevoel en je zal minder pijn in je lichaam ervaren.  Deze frequentie rangschikt energie & perceptie in georganiseerde symmetrische kubussen en zorgt voor een stabiele basis voor versnelling & evolutie van realisatie en (bewust)zijn. Door te leren onderscheiden, wordt persoonlijkheid een voertuig voor innerlijke harmonie terwijl de luisteraar wordt voorbereid op een vreugde- en betekenisvol leven.

 

 

 

285 Hz – Kwantum gewaarwording. 

 

Deze frequentie herstelt het weefsel. Deze frequentie helpt de versnelling & expansie van bewustzijn binnen de balans van meervoudige dimensionale velden van bijbehorende gewaarwording. Ze openen de toegang tot het vibrerende evenwicht via de wet van waarheid & kennis. Schaduwen worden verlicht door de vibratie van zachte heling terwijl ware kracht wordt hersteld. Bovendien ontdekt de persoonlijke wil ware expressie en rede gevolgd door juiste actie.

 

 

 

396 Hz – Bevrijding van (trauma) angst. 

Basis chakra, rood, bijnieren

 

Deze frequentie zet verdriet en schuld om in vreugde en blijdschap Deze zal je bevrijden van het gevoel van schuld en angst door verdedigingsmechanisme omlaag te halen. Het Zoekt verborgen blokkades op, onderbewuste negatieve ideeën en overtuigingen die hebben geleid tot de situatie waarin je je nu bevindt.  De bron van wijsheid penetreert de geest en het hart in deze harmonische vibratie en verwijdert blokkades die de echte vrede in de weg staan. Waar geheugen wordt hersteld en waardoor de luisteraar toegang krijgt tot innerlijke wijsheid en weten. De invloeden van kracht & gelijkmoedigheid bereiden de weg voor naar geestelijke bevrijding.

https://youtu.be/WGFhyb_HY80

 

 

 

417 Hz – Transmutatie 

sacraal chakra, oranje, voortplantingsorganen

 

(transformatie van energieën of herscheppen).  Deze frequentie verwijdert blokkades, zorgt voor verandering en laat negativiteit los. Deze frequentie reinigt traumatische ervaringen en wist onderdrukte invloeden van gebeurtenissen uit het verleden. Deze frequentie stimuleert de cel en zijn functies op een optimale manier.

Het zien van waarheid staat de luisteraar toe om moeilijkheden en tegenslagen om te zetten in vrede. Het brengt orde en innerlijk luisteren naar nieuwe hoogten van zelftransformatie. De innerlijke gids van het ware zelf ontwaakt, corrigeert en ordent relaties en communicatie door dat de expressie van heldere visie & kracht in werking treedt.

https://youtu.be/awL9KlYhTtU

 

528 Hz – DNA reparatie (Wonder). 

Zonnevlecht, geel, alvleesklier

 

 Deze frequentie staat voor transformatie en stimuleert de liefde. Deze frequentie wordt gebruikt om het menselijke dna te herstellen naar de originele en perfecte staat.

Zorgt voor de wonderen in het leven en transformatie. Zodat positieve effecten zoals hoge levensenergie, heldere geest, bewustzijn, actieve creativiteit en innerlijke rust. Activeert de intentie en intuïtie zodat je gericht gaat werken naar jouw meest geschikte doel.

 Intuïtie wordt uitvergroot en leidt de kwaliteit van de Rede, waarmee de bron van wijsheid & licht door de herinnering van het wonder wordt herontdekt in elk moment. De luisteraar heeft contact met zijn/haar kracht en vrede als hun doel zich ontvouwt door middel van vrije-  en Goddelijke wil. 

 

https://youtu.be/9jNlgoWq_8g

 

 

 

639 Hz – Relationele harmonisatie.  

Hart chakra, groen, thymus

 

Deze frequentie wordt veel ingezet bij relatieproblemen,in familie, bij partners of in je sociale omgeving. De cel wordt geactiveerd om te gaan communiceren met zijn omgeving, de communicatie te verbeteren, het begrip, de tolerantie maar vooral ook de liefde. De persoonlijke geest wordt gevuld met de invloeden van balans, gezondheid en rust. Innerlijke tegenstellingen worden overstegen.

https://youtu.be/yiGweP--BRs

 

741 Hz-

Keel chakra, blauw, keel

 

Deze frequentie reinigt het lichaam van toxische belasting/gifstoffen. Dit leidt naar een gezonder leven op een eenvoudige manier en ook tot verandering in je dieet wat betreft voedingsmiddelen zonder gifstoffen van verschillende toxines. De cel wordt gereinigd van verscheidene soorten elektromagnetische straling. Door geluidsfrequentie los je meerdere problemen van welke aard dan ook op. Dit geeft je de kracht tot het uiten van je gevoelens zodat ook jij een puur en leven in balans mag ervaren.

https://youtu.be/jK2hS40pr-g

 

852 Hz – Ontwaken van intuïtie. 

Voorhoofd chakra, paars, hypofyse

 

 Deze frequentie zet je in balans en maakt je intuïtie sterker. Deze frequentie verhoogt je bewustzijn en laat je zien wat anderen voor je verborgen houden en leidt je naar spirituele orde. je transformeert jezelf naar een hoger bewustzijnsniveau. Deze frequentie schept kracht door de herkenning dat de luisteraar verbonden is met de bron van alle ware kracht. Intuïtie en emoties verbinden zich met elkaar en het ware innerlijke doel wordt ontsluierd.

https://youtu.be/tvq5G5T1uHE

 

963 Hz – Goddelijke Zingeving, Betekenis en Doel. 

Kruin chakra, violet, epifyse

 

Deze frequentie laat je de eenheid ervaren ,ook met onze ware natuur. De aanwezigheid van Goddelijkheid wordt versterkt in de perceptie als de trillingen van het eeuwige zelf resoneren. De balans van kracht & vrede wordt ingebed in de luisteraar, waardoor Licht & Liefde de ervaring in het huidige moment leidt.

https://youtu.be/izdFOGd8iC4

 

Welke muziek en welke frequentie op dat moment het beste bij je past dat weet jij het beste.

Ik gebruik ze graag samen in een muziekstuk, ik ervaar de helende werking. Het maakt het voor mij intenser om te ontvangen om de rust te nemen en een koptelefoon op te zetten en me bewust worden wat ik ontvang en hoe dit werkt bij mij. En als ik werk te verzetten heb dan kan het ook als achtergrondmuziek aanwezig zijn voor  me. Het maakt me rustiger en maakt dat waar ik mee bezig ben me makkelijker afgaat.

 

 

Als bonus deel ik nog 2 onderstaande linken waarin alle frequenties voorkomen en die ik als afwisseling aanzet.

 

 

https://youtu.be/Gs2bQxid2ZE

 

https://youtu.be/goyZbut_KFY

 

 

Bij interesse om de solfeggio frequenties op je Healy te zetten klik dan op onderstaande link:

 

https://www.yvonnemerks.nl/solfeggio-op-de-healy

 

 

Bronvermelding muziek:

You tube

Leonie Oldem