Geluk heeft een hoge vibratie

Gepubliceerd op 10 januari 2021 om 12:12

Geluk heeft een hoge vibratie net als liefde, vreugde en dankbaarheid. Wanneer je op een lagere frequentie gaat zitten van boosheid, woede, negativiteit dan gaan je frequenties omlaag zo ook je immuunsysteem.  Ben jij optimistisch, gelukkig, het zonnetje in huis, positief dan is jouw zelf helend vermogen een stuk beter.

We zien om ons heen allemaal wel eens iemand een baaldag of periode heeft en dat is ook erg menselijk. Maar als je hier in blijft hangen dan breng je je eigen vibraties omlaag en ga je ongemak ervaren.

Op dat moment laat je lichaam je weten dat het iets nodig heeft om weer in balans te komen. Ons lichaam is onze graadmeter.

Luister naar je lichaam en geef het wat het nodig heeft. Meer optimaal water, meer gezonde voeding, meer beweging, meer rust, meer energie of meer buitenlucht dan pas komt ons lichaam weer in balans.

Op welke vibratie/ frequentie zit jij?

Kun jij ondersteuning gebruiken om je frequenties te verhogen, in balans te komen en nog belangrijker in balans te blijven?

Wil jij je elke dag goed voelen?

De uitdagingen op je pad aanpakken en zorgen dat je ze aan kunt?

 

Ik zelf doe dit voortaan dagelijks. Even die aandacht op mezelf richten. "Wat wil ik, zodat de frequenties in mij hoog zijn en blijven en ik aankan wat op mijn pad komt die dag?"

Ik ben nog steeds zo gelukkig dat frequentie regulatie op mijn pad is gekomen, ik heb het met liefde omarmt.

 

Wil jij jouw eigen gezondheid en welzijn ondersteunen, eventueel in combinatie met een frequentie device? Vanuit thuis, ik noem het mijn huis, tuin en keuken apparaatje.

En waarom?

Ik installeer het device bij me en ga die dingen doen die ik wil gaan doen. Hoe fijn is dat dan, doorgaan met wat je wilt gaan doen. Aardappelen schillen, slimme ideeën voor je bedrijf bedenken, stofzuigen, de tuin doen, werken achter je pc en ga zo maar door. 

Het geeft je zoveel energie dat je door kan gaan en intussen jouw frequenties in balans zetten die je een goed gevoel geven.

Stukken minder ( en wellicht géén) ongemakken van (hoofd/spier/mentale)pijn, meer stressbeheersing, meer uithoudingsvermogen, een beter immuunsysteem en ga zo maar door. Jouw lichaam/geest/ziel in evenwicht brengen!

 

Luister jij naar je lichaam?

Heb jij hulp nodig om je frequenties te verhogen?

Dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen en nodig ik je uit voor een Aha-gesprek en wil je graag een analyse maken zodat jij al kan ervaren wat frequenties en quantum healing doen.

Ons a-ha gesprek kan live of online!

 

Bedenk je nu dat dit wel eens iets kan zijn voor iemand uit je omgeving, stuur dit bericht dan door.

 

Ik wens je een stralende dag


«   »