Wat zie jij als je om je heen kijkt?

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 17:06

Zie je mensen die een optimale gezondheid hebben en fit door het leven gaan? Dat ze lichamelijk, geestelijk en spiritueel in balans zijn? Of vallen je voornamelijk mensen op die gezondheidsklachten hebben, niet alleen in deze corona maanden maar ook de afgelopen jaren? Ook daar kun je oog voor hebben. Wat je waarneemt zegt veel over de focus die je zelf hebt.Ligt jouw focus op het behoud van gezondheid of op genezing bij ziekte?

 

Wat je waarneemt zegt veel over de focus die je zelf hebt.

Ligt jouw focus op het behoud van gezondheid of op genezing bij ziekte?

 

We zijn de afgelopen tijd toch anders tegen de reguliere geneeskunde aan gaan kijken en er is allang geen discussie meer over het belang van yoga, meditatie, wandelcoaches en andere therapieën om de balans van de driehoek lichaam, geest en spiritualiteit bij jezelf te herstellen.

Maar onderliggende klachten als bijvoorbeeld rugklachten, erectiestoornissen, fibromyalgie en diabetes type 2 gaan daarmee niet weg.

 

De oorzaak wordt niet opgelost. Een arts leert welke medicatie te geven bij een klacht en een therapeut heeft geen volledige medische opleiding genoten.

En eerlijk, soms is medicatie of een operatie echt pure noodzaak.

Maar bekijk het eens op een holistische manier, zet de mens eens in de spotlight! Ieder mens is uniek en dient een op zijn afgestemde behandeling te ondergaan.

 

En dan komt frequentie therapie of quantum heling om de hoek kijken.

Het belangrijkste hierbij is bewustzijn!

Je bewust worden van ondermijnende gezondheidsklachten en deze naar de oppervlakte halen. Je geeft hier betekenis aan en maakt andere keuzes waardoor je realiteit verandert.

 

Om deze processen optimaal te faciliteren is hoogtechnologische ontwikkeling nu ook beschikbaar voor de gewone mens. In de vorm van de Healy, een quantum device die eerder alleen maar voorbestemd was voor de upper class.

 

Dit apparaatje meet jouw lichaam en geeft aan wat behandeld moet worden.

Zit de oorzaak op orgaan gebied, zijn het je spieren/ botten/ gewrichten, zijn het je chakra’s die niet goed doorstromen of zijn de meridianen uit balans? Of is er een hormonale disbalans? Dit wil je toch zelf ook weten? 

 

Ik gebruik de Healy resonance in mijn bedrijf en kan zo meten en laten weten aan welke frequenties jouw lichaam het meeste behoefte heeft. Daarnaast laat een aura analyse zien  welke thema’s aandacht vragen.

 

Privé zijn mijn man en ik zeer enthousiast en hebben we dagelijks onze thema’s die we aandacht geven. Ook onze uitwonende dochter ( diabetes type 1 gerelateerd) heeft sinds kort ook de Healy resonance in huis voor de energie die ze zo mist doordat ze 24 uur per dag bezig is met alles meten , wegen en daarop anticiperen met insuline toedienen.

Nu ze in verwachting is van haar eerste kindje kan ze zich ook  beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. 

 

Weet wel dat je dit nooit op eigen houtje doet, want er zijn contra-indicaties bij het gebruik van de Healy met elektro stromen, met de Healy resonance met trillingen zijn meer mogelijkheden.

 

Zo ontzettend fijn dat er nu een gezondheids device op de markt gebracht is die zeer geschikt is voor thuisgebruik.

 

Als jij je door mij laat begeleiden in het aankoopproces van een Healy Resonance dan krijg je daar een optimale begeleiding bij van 6 weken. Zo leer jij niet alleen alle ins en outs van de Healy kennen maar ook om jouw gezondheid en dat van je dierbaren in het oog te houden en adequaat te handelen als je gezondheid daarom vraagt.Dit is de nieuwetijdse manier om op holistische wijze onze gezondheid te herstellen en in balans te houden.

 

Heb je nu een A-ha moment? Ga dan het A-ha gesprek met me aan.
«   »