De wereld is veranderd!

Gepubliceerd op 28 september 2020 om 11:16

In maart van dit jaar ging Nederland ineens in lockdown! Alles veranderde en wij, wij moesten wel mee. Van elke dag vrijheid blijheid werd ons bijna op die ene zondag in maart om 17:30 uur alles ontnomen.   Er was bijna niets meer mogelijk.
Hoe ik zelf die draai maakte, lees je in mijn blog.

Elke dag was er nieuws , hoeveel corona besmettingen er bij waren gekomen, hoeveel mensen op de ic verbleven, maar ook het aantal corona doden. Alles draaide om corona, onderwijs aan banden gelegd, van thuis uit werken als dat kon, niets geen ontspanning meer, bezoek aan zieken- en verpleeghuizen was niet meer mogelijk. En dan nog eens die andere halve meter afstand die we moesten behouden. Niets geen nabijheid meer, geen arm meer om je heen, die zó nodige knuffel. Zoveel mogelijk thuis blijven, boodschappen doen ook zo minimaal mogelijk en alles ontsmetten.   We begrijpen allemaal dat veranderende omstandigheden en zeker zo radicaal als de veranderende omstandigheden rondom de corona crisis waren , dat er nieuwe invullingen moeten komen in ons leven.

Maar willen we dit wel , willen we ons zo overgeven aan deze veranderende maatschappij.  En dat kan het juist zo pijnlijk maken, niet het onvermogen maar de onwil.

Zijn we bang voor de toekomst? Waarom? Omdat je niet weet wat de toekomst ons nu nog gaat brengen? Je wist wat je had in maart van dit jaar en je nu geen idee meer hebt wat gaat komen? Dat we graag terug zouden gaan naar die tijd voor de corona, dat we wisten waar we aan toe waren, ons lichaam in balans was en wij geen hinder hadden van gezondheidsklachten. Wij ons lichaam in balans kunnen houden omdat we positiever naar alles konden kijken. Hoe onzeker is nu alles?  

 

En toch is er iets veranderd. Wat er nu speelt in de wereld, het gaat allemaal zo snel, bijna geen grip op te krijgen. Hoe zal de wereld er over 10 jaar of over 1 jaar uitzien? Laat staan over 50 jaar! Hoeveel verschrikkelijke gebeurtenissen zullen wij nog meemaken? Zouden we nog een mooie wereld behouden en zal onze toekomst er weer beter uit gaan zien?  

KUN JIJ NOG OPTIMISTISCH BLIJVEN?  


Sorry als ik je een beetje afschrik, maar de wereld gaat veranderen dat is nu al merkbaar. Hoe onze toekomst er echt uit zal gaan zien is nog niet bekend, maar jij kunt hier invloed op hebben. Door jouw lichaam gezond en in evenwicht te houden.  Elke dag opnieuw, wist jij dat?

Want hoe ga jij er mee om? Ook jij hebt een keuze hierin.  Blijf jij in jouw slachtofferrol zitten ?   Of maak jij je sterk. Creëer jij jouw eigen frequenties en kom jij hier sterker uit?   Ja, het is echt een heftige tijd waarin we zitten. Geen vat op wat er speelt. Iedereen heeft hier mee te maken.    Maar jij kunt jouw leven zowel lichamelijk, geestelijk en spiritueel een enorme boost geven. Simpelweg met onder andere frequentie therapie.  Leer hoe jij ,met begeleiding van mij ,weer grip op jouw gezondheid krijgt. Door jouw energie hoog te houden en de trillingen in jouw lichaam in balans te houden zul je merken minder gezondheidsklachten te hebben. En veel meer aan het kunnen!   Blijf jij in jouw eigen kracht staan?   Zet dan steeds jouw lichaam in balans, hoe, neem contact met me op en ik vertel het je......   Healy makes it a better place for you and me. 


Heal the world, Michael Jackson   


 »